Fem un atrapasomnis!

27/09/2023
  • Ara que de mica en mica anem tornant a la rutina, us proposem un treball manual de la marca Djeco, dels seus packs “Do it yourself”, aquests paquets porten tot el necessari per fer la manualitat fins a l’últim detall.

    En aquesta ocasió farem un atrapasomnis preciós, és molt senzill. Els passos a seguir són molt clars i entedors, tot i això, recomanen sempre la supervisió d’un adult.

    Dit això, comencem tallant el cordill negre en 4 trossos d’uns 30 cm, que els utilitzarem per fixar la plantilla de la fada al cercle.

    Un cop fixada, agafem l’agulla més gran i el fil rosa i anem passant el fil pels foradets de la plantilla i el cercle, com si cosíssim. A la que hàgim fet tota la volta al cercle ja podem tallar el fil que sobra. També tallarem els fils negres que fixaven la plantilla, que ja no ens fan falta.

    Ara agafem la cinta rosa i la tallem en dos trossos (seran d’un 35 cm aproximadament) i els lliguem a la part de sota del cercle, un a cada costat de la fada. Quan els tenim lligats agafem l’agulla petita i hi enfilem una boleta, un cop tenim l’agulla dins la boleta enfilem la cinta pel forat de l’agulla, estirem i….. Taxaaaan!

    La boleta queda enfilada a la cinta.

    Veureu que hi ha boletes de diferents mides, a les cintes que poseu les boletes més grans haureu de fer un nus al final de la cinta perquè no s’escapin les boletes.

    Un cop tenim les cintes roses lligades i decorades, seguim amb les de color blau. En aquest cas tallarem la cinta en 4 parts d’uns 30 cm cada una, en lliguem dues a la part de baix del cercle (entremig de les roses) i una a cada cantó de fora de les cintes roses. Amb el que ens queda de cinta blava en farem 3 trossos d’uns 20?cm cada un. N’agafem un tros i hi enfilem una boleta i ho lliguem a dalt de tot del cercle. Això ens servirà per penjar l’atrapasomnis.

  • Els altres dos trossos els lliguem al mig del cercle (un a cada cantó) i hi enfilem una boleta gran a cada cinta. Recordeu de fer-hi un nus perquè no s’escapi i tallem la cinta sobrant.

    Ja arribem al final, només ens queda enganxar les plomes i les imatges.

    Per enganxar la fada, les flors, les libèl·lules i les plomes utilitzarem els punts adhesius gruixuts.

    La fada l’enganxem sobre la seva plantilla, una flor i una libèl·lula els col·locarem a dalt del cercle, un a cada cantó de la cinta que utilitzem per penjar l’atrapasomnis.

    Les plomes les enganxarem a les puntes de les cintes.

    Per acabar enganxarem les imatges dobles (flors i libèl·lules) amb els cercles adhesius més finets. Aquestes decoracions poseu-les com més us agradi, feu volar la imaginació!

    I amb això ja ho tindríem, ara només queda penjar-lo a l’habitació i… shhhhhhht dolços somnis!




    Maria Guirado

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Registra't amb nosaltres i així podras crear els teus comentaris, explicar les teves experiències i participar al nostre blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.