• CUINA D'IGNASI DOMENECH, LA

    BLASI, JOSEP MARIA ANGLE EDITORIAL CUINA Ref. 9788496521049 Altres del mateix autor
    «Ignasi Domènech és el meu autor de capçalera, que m’ha seguit des de la infantesa. Avui encara sovint torno a rellegir-lo. És un autor de referència». [Carme Ruscalleda]«Els llibres de Domènech són d’obligada consulta, fets per estar al costat dels fogons, llibres per fer servir tothom». [Carles Ga...
    Ancho: 240 cm Largo: 300 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 38 punts, amb un valor de 1,90 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    38,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-96521-04-9
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : BLASI, JOSEP MARIA
    • Nº de pàgines : 192
    «Ignasi Domènech és el meu autor de capçalera, que m’ha seguit des de la infantesa. Avui encara sovint torno a rellegir-lo. És un autor de referència». [Carme Ruscalleda]
    «Els llibres de Domènech són d’obligada consulta, fets per estar al costat dels fogons, llibres per fer servir tothom». [Carles Gaig]


    En aquest llibre, el cuiner i gastrònom Josep Maria Blasi presenta 59 de les millors receptes que Ignasi Domènech va recopilar i que us permetran preparar els plats més exquisits de la cuina clàssica i tradicional, adaptats als hàbits culinaris d’avui.

    BIOGRAFIA AUTOR

    Nascut a Barcelona, Josep Maria Blasi és llicenciat en Història de l’Art. La gastronomia i la cuina en particular han esdevingut, però, la seva ocupació principal. El seu interès pel món de la cuina li ha arribat de la mà de la seva mare, la Montserrat, que davant de qualsevol dubte gastronòmic i/o culinari sempre posa per jutge suprem Ignasi Domènech.
    És membre de «La Forquilla», el programa gastronòmic de Catalunya Informació. Ha col·laborat en temes gastronòmics al diari «Avui», «Descobrir Catalunya», Ràdio 4, TVE2 i Catalunya Ràdio.
    Josep Maria Blasi es mostra especialment interessat en investigar i conèixer la cuina que ja no torna, la que es practicava especialment a la «Belle Époque»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.