• OPTIMISTA TENAZ, EL

    PEALE, NORMAN VINCENT OBELISCO Ref. 9788497772495 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    DESCUBRE LOS ASOMBROSOS RESULTADOS DE LA PRÁCTICA DEL OPTIMISMO TENAZ«Si quiere vivir en este mundo y conservar algo de verdadera fe y optimismo, este libro es para usted.»El mundo moderno es duro y sus numerosos males pueden ser debilitadores. Con tanta violencia, dolor y destrucción aparentemente ...
    Ancho: 155 cm Largo: 235 cm Peso: 430 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9777-249-5
    • Data d'edició : 01/01/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PEALE, NORMAN VINCENT
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : PSICOLOGÍA
    DESCUBRE LOS ASOMBROSOS RESULTADOS DE LA PRÁCTICA DEL OPTIMISMO TENAZ

    «Si quiere vivir en este mundo y conservar algo de verdadera fe y optimismo, este libro es para usted.»

    El mundo moderno es duro y sus numerosos males pueden ser debilitadores. Con tanta violencia, dolor y destrucción aparentemente sin sentido, se necesita mucha fortaleza interior para superar el cinismo y la desesperación? y seguir alimentando la esperanza en el futuro. Gracias a la cuidadosa guía del doctor Peale, puede alcanzar la felicidad, la serenidad y la seguridad necesarias para aprender a:

    * Dominar sus temores.

    * Liberarse de los sentimientos de culpabilidad.

    * Vivir rodeado de bienestar y prosperidad, tanto personal como profesionalmente.

    * Sentirse físicamente sano, de forma natural.

    * Mantener el entusiasmo, incluso en circunstancias adversas.

    * Afrontar los problemas con buen humor y creatividad.

    * Aprovechar el poder de la oración.


    NORMAN VINCENT PEALE es autor de cuarenta y seis libros, entre los que se incluye el best seller internacional El poder del pensamiento positivo. Uno de los clérigos más influyentes de su tiempo, su legado se mantiene vivo en la actualidad gracias al Peale Center for Christian Living, y su poderosa página web: www.dailyguideposts.com/positivethinking

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.