• HOLOGRAMA SOCIAL, EL

    UNA ONTOLOGÍA DE LA SOCIALIDAD HUMANA

    PABLO NAVARRO SIGLO XXI DE ESPAÑA EDITORES, CIÈNCIES SOCIALS Ref. 9788432308314 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Las sociedades humanas se estructuran según el principio de la organización holográfica: en ellas, las partes -básicamente, los sujetos que las constituyen- reflejan -y, en cierto modo, son- el todo social en el que habitan. Por esta causa, ese todo es algo más que la suma de sus partes -es una real...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 424 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 22 punts, amb un valor de 1,10 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    21,64 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-323-0831-4
    • Data d'edició : 01/01/1998
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PABLO NAVARRO
    • Ilustradors : ARJONA, PEDRO
    • Nº de pàgines : 414
    • Col·lecció : SOCIOLOGÍA Y POLÍTICA
    Las sociedades humanas se estructuran según el principio de la organización holográfica: en ellas, las partes -básicamente, los sujetos que las constituyen- reflejan -y, en cierto modo, son- el todo social en el que habitan. Por esta causa, ese todo es algo más que la suma de sus partes -es una realidad infinitamente reflexiva y, así, autotrascendente.

    A diferencia de lo que ocurre con los hologramas ópticos o biológicos, el holograma social humano no se configura en el espacio ni en la materia física, sino que tiene como medio propio el ámbito de las conciencias. Se trata de un ámbito transubjetivo, cuya forma peculiar de objetividad es justamente esa transubjetividad. De ahí que la ontología clásica, objetivista, no pueda representarlo. Una intuición adecuada del mismo exige una ontología capaz de capturar el carácter fractal -ontológicamente fracturado- del objeto social.

    Esta obra explora las bases de esa ontología a través del examen de la competencia social propia de nuestra especie, de la socialidad humana y la compleja estructura modal que la caracteriza.

    "Por primera vez -que yo sepa- tenemos una propuesta puesta al día de una ontología en sentido fuerte de la socialidad humana... Estamos -creo- ante un hito importante en el desarrollo de las ciencias noológicas» (Jesús Ibáñez).

    "...una notable incursión en las ideas de clausura organizacional y apertura informacional, y otras nociones similares como autoorganización de la vida y de la evolución social» (Gordon Pask).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.