• TRATADO DE METODOLOGIA DE LAS CIENCIAS SOCIALES

    PIZARRO, NARCISO SIGLO XXI DE ESPAÑA EDITORES, Ref. 9788432309656 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El Tratado de metodología de las Ciencias Sociales de Narciso Pizarro ofrece una visión coherente del campo de las ciencias sociales contemporáneas, cuya división en disciplinas, especialidades y subespecialidades hace difícil al estudioso de cualquiera de ellas el entender las conexiones existentes...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 514 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 26 punts, amb un valor de 1,30 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    26,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-323-0965-6
    • Data d'edició : 01/01/1998
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PIZARRO, NARCISO
    • Ilustradors : ARJONA, PEDRO
    • Nº de pàgines : 489
    • Col·lecció : TEORIA
    El Tratado de metodología de las Ciencias Sociales de Narciso Pizarro ofrece una visión coherente del campo de las ciencias sociales contemporáneas, cuya división en disciplinas, especialidades y subespecialidades hace difícil al estudioso de cualquiera de ellas el entender las conexiones existentes entre todas. Porque la lógica propia del desarrollo de las ciencias sociales en el mundo académico impulsa diferencias terminológicas que ocultan la homogeneidad conceptual, pero que sirven para establecer las lindes de cotos privados del saber. Sobrepasar esas diferencias implica analizar los conceptos fundamentales de las ciencias sociales, tanto desde el punto de vista de la coherencia o sistematicidad del conjunto como desde el de la evolución histórica de los esquemas conceptuales. Por ello, la exposición del conjunto es inseparable de una crítica -en el sentido epistemológico del término- de los fundamentos de cada una de las disciplinas, desarrollada a lo largo de veinticinco años de trabajo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.