• EDITH STEIN.FILOSOFA CRUCIFICADA

    BOUFLET, JOACHIM SAL TERRAE Ref. 9788429313840 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Judía de nacimiento, después de pasar por la indiferencia religiosa y el ateísmo, Edith Stein vuelve a ser judía con más libertad y amor, a la luz de la fe católica que ha abrazado, recuperando así de nuevo, transfigurada, la religión de su infancia. Filósofa, se aparta de sus maestros y empren...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 300 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 15 punts, amb un valor de 0,75 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    14,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-293-1384-0
    • Data d'edició : 01/02/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BOUFLET, JOACHIM
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : SERVIDORES Y TESTIGOS
    • Nº de col·lecció : 79
    Judía de nacimiento, después de pasar por la indiferencia religiosa y el ateísmo, Edith Stein vuelve a ser judía con más libertad y amor, a la luz de la fe católica que ha abrazado, recuperando así de nuevo, transfigurada, la religión de su infancia. Filósofa, se aparta de sus maestros y emprende su propio camino en busca de la verdad, cuya exigencia percibió desde muy joven. Asistente de Husserl, sus escritos contribuyen tanto a la reflexión fenomenológica como al análisis del pensamiento de santo Tomás de Aquino: dos ámbitos a priori extraños que ella trató de conciliar, no sin éxito. Religiosa, vive su vocación carmelitana en la línea de los grandes maestros de la orden -Teresa de Jesús, Juan de la Cruz, Teresa de Lisieux-, cuyas enseñanzas asimila hasta el punto de alcanzar la contemplación mística. Su espiritualidad, que se alimenta de la Sagrada Escritura y los sacramentos, está siempre apuntalada por su reflexión filosófica. Mártir -la que quiso ser testigo de Cristo crucificado fue deportada a Auschwitz por su condición de católica judía-, murió en la cámara de gas el 9 de agosto de 1942. Esta biografía, que adopta la forma de un relato vivo, nos hace descubrir a una mujer de fuerte personalidad y carácter, cuya discreción no pudo disimular la fuerza de su pensamiento y la grandeza de su alma. JOACHIM BOUFLET, historiador, se dedica a la investigación y al estudio de las mentalidades religiosas. Es consultor de los postuladores de la Congregación para las causas de los santos y autor de obras sobre diversas figuras espirituales y sobre la fenomenología mística.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.