• INTRODUCCION A LA PSICOLOGIA DEL TRABAJO

    ALCOVER DE LA HERA, CARLOS MARIA / ... MCGRAW-HILL Ref. 9788448140687 Altres del mateix autor
    Este manual trata de ofrecer una visión sintética, rigurosa y actual de los principales procesos y variables implicados en el comportamiento humano en el trabajo.Mantiene una visión de conjunto, integrada y con una lógica interna dirigida especialmente a los alumnos que requieren una formación siste...
    Dimensions: 240 x 170 x 30 mm Peso: 1348 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 60 punts, amb un valor de 3,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    59,96 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-481-4068-7
    • Data d'edició : 01/05/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ALCOVER DE LA HERA, CARLOS MARIA / ...
    • Nº de pàgines : 616
    Este manual trata de ofrecer una visión sintética, rigurosa y actual de los principales procesos y variables implicados en el comportamiento humano en el trabajo.

    Mantiene una visión de conjunto, integrada y con una lógica interna dirigida especialmente a los alumnos que requieren una formación sistemática y comprensiva de los principios de la Psicología del Trabajo. Por otra parte, al analizar los procesos psicológicos y psicosociales básicos implicados en la actividad laboral, los contenidos poseen un carácter general que les hace en gran medida independientes de las características propias de cada país, al mismo tiempo que al ser realizado por autores españoles evita las frecuentes alusiones a realidades sociales y culturales foráneas presentes en textos traducidos del inglés. En suma, que los ejemplos y las realidades de las que se habarán estarán próximos a los presentes en España y Latinoamérica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.