• DEFENSA DELS INTELECTUALS

    SARTRE, JEAN-PAUL UNIVERSITAT DE VALENCIA Ref. 9788437061702 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    A la tardor de 1965, en plena efervescència del seu engatjament polític i de la celebritat que el precedia arreu del món, Jean-Paul Sartre viatjà al Japó, on donà, a les ciutats de Tòquio i Kioto, tres conferències sobre el paper dels intel·lectuals en la societat contemporània. Atès que feia solame...
    Ancho: 100 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 10 punts, amb un valor de 0,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    10,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-370-6170-2
    • Data d'edició : 01/01/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SARTRE, JEAN-PAUL
    • Nº de pàgines : 122
    • Col·lecció : VARIAS
    • Nº de col·lecció : 7
    A la tardor de 1965, en plena efervescència del seu engatjament polític i de la celebritat que el precedia arreu del món, Jean-Paul Sartre viatjà al Japó, on donà, a les ciutats de Tòquio i Kioto, tres conferències sobre el paper dels intel·lectuals en la societat contemporània. Atès que feia solament cinc anys de la publicació del primer volum de la Crítica de la raó dialèctica, exponent definitiu del tomb del seu pensament cap al marxisme, el tema escollit per a les conferències semblava més aviat de to menor, però prou raonable, ja que anaven destinades a la gent d’un país abocat amb entusiasme de convers a l’economia capitalista. Tanmateix, en reprendre la qüestió de l’engatjament de l’intel·lectual, objecte d’una de les seues obres teòriques més difoses, Què és literatura? (1948), Sartre no deixava d’abordar un problema força controvertit en l’àmbit marxista, alhora que reincidia en la preocupació invariablement sostinguda fins a la fi de la seua vida. Defensa dels intel·lectuals –títol conjunt de les tres conferències, «Què és un intel·lectual?», «Funció de l’intel·lectual» i «És un intel·lectual l’escriptor?»– se situa just enmig del punt més alt i més baix de l’esperança revolucionària, tothora lligada a les vivències de Sartre. Si en 1960 es tractava per a ell d’incorporar-se al marxisme des del rigor filosòfic, en 1970 s’acomiadava com a «intel·lectual clàssic», a l’espera de trobar relleus entre les noves generacions hereves del 68.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.