• APRENDIZAJE E INSTRUCCIÓN (2ª ED)

    MAYER, RICHARD E. ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420684666 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    ¿Cómo aprenden las personas? ¿Cómo podemos facilitar su aprendizaje de tal forma que les permita usar lo ya aprendido para resolver nuevos problemas que no habían visto antes? Estas preguntas en apariencia simples, han preocupado a los educadores e investigadores desde hace más de 100 años y en a...
    Ancho: 17 cm Largo: 24 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 42 punts, amb un valor de 2,10 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    41,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • Col·lecció : EL LIBRO UNIVERSITARIO - MANUALES
    • Nº de pàgines : 816
    • Ilustradors : /
    • Traductors : MARTÍN CORDERO, JESÚS IGNACIO
    • Autors : MAYER, RICHARD E.
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2010
    • Data d'edició : 01/07/2010
    • ISBN : 978-84-206-8466-6
    ¿Cómo aprenden las personas? ¿Cómo podemos facilitar su aprendizaje de tal forma que les permita usar lo ya aprendido para resolver nuevos
    problemas que no habían visto antes? Estas preguntas en apariencia
    simples, han preocupado a los educadores e investigadores desde hace
    más de 100 años y en años recientes se han producido avances
    significativos en el intento de responderlas. En los últimos veinticinco años se ha incrementado la investigación la investigación en educación dando lugar a importantes avances en nuestro entendimiento del aprendizaje escolar. Los dos descubrimientos importantes están en la psicología del sujeto (cómo los alumnos aprenden temas escolares como leer, escribir, matemáticas, ciencias o historia) y los procesos cognitivos (cómo ayudar a los alumnos a usar procesos cognitivos para tareas académicas específicas como sintetizar el tema de un texto e identificar la información necesaria y superflua en un problema aritmético.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.