• GUIA DE LOS MAMIFEROS EN LIBERTAD DE ESPAÑA Y PORT

    CASTELLS FERNÁNDEZ, ÁLVARO/MAYO GUTIÉRREZ DEL OMO, MANUEL PIRAMIDE Ref. 9788436806939 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Los autores han sintetizado, en un texto asequible, toda la información recopilada a lo largo de varios años de investigación. En una extensa introducción a los mamíferos se tratan aspectos tales como su origen, anatomía, fisiología y ecología. En el apartado de zoogeografía y bioclimatología se ana...
    Dimensions: 230 x 160 x 30 mm Peso: 991 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 73 punts, amb un valor de 3,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    72,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-368-0693-9
    • Data d'edició : 01/06/1993
    • Any d'edició : 1993
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CASTELLS FERNÁNDEZ, ÁLVARO/MAYO GUTIÉRREZ DEL OMO, MANUEL
    • Nº de pàgines : 472
    • Col·lecció : CIENCIAS HOMBRE
    Los autores han sintetizado, en un texto asequible, toda la información recopilada a lo largo de varios años de investigación. En una extensa introducción a los mamíferos se tratan aspectos tales como su origen, anatomía, fisiología y ecología. En el apartado de zoogeografía y bioclimatología se analiza la influencia de diversos factores naturales en la distribución de nuestros mamíferos. También se incluye una clave ilustrada con caracteres anatómicos que ayudan a su identificación. Se describen 138 especies, de las que 35 son marinas, se citan especies y subespecies de nueva aparición, se dan las pautas para la diferenciación de las más parecidas entre sí, detalles de pelaje, medidas, dentición, longevidad, voz, hábitat, comportamiento, distribución y reproducción, todos datos muy importantes para su determinación. Completan esta introducción y guía de identificación de los mamíferos en libertad numerosos dibujos en color, en blanco y negro y fotografías que ilustran ampliamente no sólo la morfología de las especies, sino también aspectos de su biología.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.