• TECNOLOGIA DE FLUIDS ALIMENTARIS

    RAVENTOS SANTAMARIA, MERCE UPC, EDICIONS CIÈNCIES Ref. 9788483018125 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Els objectius que es persegueixen en introduir l'estudiant d'enginyeria aplicada a les indústries alimentàries en les assignatures més vinculades amb la tecnologia del processament dels aliments són fonamentalment que conegui els processos de la indústria agroalimentària, els principis bàsics que el...
    Ancho: 190 cm Largo: 260 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 24 punts, amb un valor de 1,20 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    24,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-8301-812-5
    • Data d'edició : 01/01/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : Catalán
    • Autors : RAVENTOS SANTAMARIA, MERCE
    • Nº de pàgines : 308
    • Col·lecció : POLITEXT
    • Nº de col·lecció : 167
    Els objectius que es persegueixen en introduir l'estudiant d'enginyeria aplicada a les indústries alimentàries en les assignatures més vinculades amb la tecnologia del processament dels aliments són fonamentalment que conegui els processos de la indústria agroalimentària, els principis bàsics que els regeixen i els equips industrials que s'utilitzen més. La idea fonamental que ha guiat l'elaboració d'aquest llibre ha estat posar a disposició de l'alumnat els coneixements principals que cal adquirir per introduir-se en els ensenyaments relatius a les operacions unitàries en la indústria alimentària (capítol 1) i, més concretament, a la tecnologia dels fluids alimentaris (reologia, manipulació, transport i bombeig de fluids), fent èmfasi en els aspectes pràctics tant del mesurament de les propietats reològiques (capítol 3) com del bombeig (capítol 9). El pas per l'ESAB ha de permetre aprendre una forma de raonar i de plantejar problemes i les seves possibles solucions. Tant de bo que aquesta base serveixi per donar més eficàcia a les activitats i a la formació que els alumnes reben en les assignatures posteriors, relacionades amb les tecnologies més específiques dels diferents subsectors de la indústria alimentària.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.