• COCINA DEL QUIJOTE, LA

    DIAZ, LORENZO ALIANZA EDITORIAL CUINA Ref. 9788420620428 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Ninguna cocina del mundo ha tenido más noble legitimación que la manchega: nada menos que El Quijote ha servido de modelo literario para cantar, ensalzar y subrayar las bondades de esta culinaria de pastores, gañanes, arrieros, correcaminos, cómicos...Una cocina que ha llegado a influir notablemente...
    Dimensions: 230 x 157 x 17 mm Peso: 384 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 22 punts, amb un valor de 1,10 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    21,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-206-2042-8
    • Data d'edició : 01/03/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DIAZ, LORENZO
    • Nº de pàgines : 248
    • Col·lecció : LIBROS SINGULARES (LS)
    Ninguna cocina del mundo ha tenido más noble legitimación que la manchega: nada menos que El Quijote ha servido de modelo literario para cantar, ensalzar y subrayar las bondades de esta culinaria de pastores, gañanes, arrieros, correcaminos, cómicos...

    Una cocina que ha llegado a influir notablemente en la cocina madrileña, imponiendo durante más de cinco siglos sus asados, salsas, guisotes, pepitorias, dulcería y vinos. El profundo conocimiento de la cocina de su tierra permitea Lorenzo Díaz, prestigioso gastrónomo y manchego de naturaleza y profesión, ofrecernos un texto en el que de forma magistral se entremezclan recetas de tiempos del Hidalgo con divertidísimas anécdotas y rigurosas precisiones culinarias. Esta nueva edición, totalmente renovada y puesta al día, se completa con una guía crítica de restaurantes de la Comunidad de Castilla La Mancha.

    DE LA COCINA DEL QUIJOTE
    A LA PITANZA DE CERVANTES
    La cocina del Quijote
    Cocina y sociedad en El Quijote
    El hambre entre el maleficio y la bienaventuranza
    De las hambrunas a las harturas
    La despensa del hidalgo
    Elogio del salpicón y otras gollerías
    La pitanza de Cervantes

    LA COCINA DE LLANURA
    Y SERRANÍA
    Los platos históricos
    Recetas de mi pueblo:
    serrano/pastoril y de abundante caza

    RECETARIO SELECCIONADO
    DE CASTILLA-LA MANCHA
    Recetario curioso de Ciudad Real, Albacete, Cuenca, Guadalajara y Toledo
    Los buenos productos manchegos
    La cocina del queso manchego
    Aquí y ahora: ¿una cohorte de sombras y abrigos?
    Restaurantes manchegos con cocina de El Quijote

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.