• COC DE SARRIA, EL. LA CUINA, D'ALACANT A LA PROVENÇA

    ROCHER, TRINI EDICIONS 62 Ref. 9788496599048 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El Coc de Sarrià obre les seves portes al carrer Major de Sarrià el 1990, emprat sota el prestigi de la centenària pastisseria Foix de Sarrià i amb el mateix tarannà: oferir productes elaborats amb matèries primeres naturals de la millor qualitat. Al capdavant dels fogons hi ha, però, les sàvies man...
    Dimensions: 14 x 165 x 240 mm Peso: 421 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 19 punts, amb un valor de 0,95 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    18,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-96599-04-8
    • Data d'edició : 01/11/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : ROCHER, TRINI
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : SALSA
    • Nº de col·lecció : 36
    El Coc de Sarrià obre les seves portes al carrer Major de Sarrià el 1990, emprat sota el prestigi de la centenària pastisseria Foix de Sarrià i amb el mateix tarannà: oferir productes elaborats amb matèries primeres naturals de la millor qualitat. Al capdavant dels fogons hi ha, però, les sàvies mans de la Trini Rocher, una experta cuinera que coneix la bona cuina que es fa al País Valencià, on va néixer; a Catalunya, on ha viscut des de sempre; i al Rosselló i a la Provença, on té les seves arrels. Aquests coneixements, adquirits de la tradició familiar, li permeten presentar als aparadors de la petita botiga de Sarrià una llaminera exhibició d'amanides de tota mena, arrossos, carns i peixos cuinats d'una manera senzilla, però exquisita, que els clients més fidels se'n porten a casa seva en un degoteig incessant, que culmina els diumenges, quan la botiga s'omple a vessar, ja des de bon matí.Aquest llibre obre la porta de la cuina del Coc i posa a l'abast de tothom els secrets de tots aquests plats que desfilen a diari pels aparadors de la botiga. Les gairebé tres-centes receptes que conformen el llibre són fruit d'una generosa selecció de la mà de la Trini Rocher, que ha volgut explicar d'una manera senzilla i entenedora com s'ha de fer per cuinar i gaudir del bon menjar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.