• COCINA PARA CELÍACOS

    RECETARIO PRÁCTICO. ALTA GASTRONOMIA SIN GLUTEN

    RAISER, ULRIKE RUSTIKA EDICIONES CUINA Ref. 9788415401346 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Este libro les resultará muy útil a todos aquellos celíacos que quieran disfrutar comiendo, pues es una pequeña guía que les ayudará a evitar los problemas que ocasiona el gluten sin tener que renunciar al sabor.
    Dimensions: 240 x 170 x 9 mm Peso: 182 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 6 punts, amb un valor de 0,30 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    5,99 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    Este libro les resultará muy útil a todos aquellos celíacos que quieran disfrutar comiendo, pues es una pequeña guía que les ayudará a evitar los problemas que ocasiona el gluten sin tener que renunciar al sabor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.