• RECETAS BÁSICAS DE COCINA ESPAÑOLA

    ESCUELA DE COCINA

    QUINN, SUE / LYNDSAY, JAMES GRIJALBO CUINA Ref. 9788425349621 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Como en el índice:1Básicos2Tapas3Verduras y huevos4Carnes5Pescados6Arroz7Postres
    Dimensions: 245 x 191 x 20 mm Peso: 911 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-253-4962-1
    • Data d'edició : 01/10/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : QUINN, SUE / LYNDSAY, JAMES
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : SABORES
    • Nº de col·lecció : 108307
    Como en el índice:
    1
    Básicos
    2
    Tapas
    3
    Verduras y huevos
    4
    Carnes
    5
    Pescados
    6
    Arroz
    7
    Postres

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.