• GASTRONOMIA DEL BENESTAR, LA

    CUINA DE TEMPORADA PER AL PLAER

    AROLA SERGI ANGLE EDITORIAL CUINA Ref. 9788415002345 Altres del mateix autor
    Receptes per al plaer i la salutLa gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir persones que busquen combinar la salut i el plaer. 'Hem volgut posar-nos ...
    Ancho: 240 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 33 punts, amb un valor de 1,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    33,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-15-00234-5
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : AROLA SERGI
    • Traductors : 0000000000000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 189
    Receptes per al plaer i la salut

    La gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir persones que busquen combinar la salut i el plaer. 'Hem volgut posar-nos en la pell de qui podria ser el xef del Balneari Vichy Catalán', diu Sergi Arola, 'ens hem volgut limitar a l'estacionalitat més estricta, i per tal de no cansar el producte hem dissenyat dotze possibles menús de degustació, un per mes'. La reflexió a l'entorn de la cuina als balnearis li recorda quan, l'any 1997, va preguntar al seu mestre Pierre Gagnaire sobre quina era la seva base més important dels seus plats. 'C'est l'eau, le plus important!', li va respondre. I és que cal triar l'aigua adequada per a cada plat i les aigües termals obren tot un món de possibilitats.

    A més de les receptes, il·lustrades amb fotografies de Francesc Guillamet, el llibre compta amb una presentació de Tana Collados, un text sobre la cuina als balnearis, a càrrec d'Anton M. Espadaler, i un glossari gastronòmic de Salvador Garcia-Arbós.



    Sergi Arola

    (Barcelona 1968) Alumne dels cuiners Ferran Adrià i Pierre Gagnaire, va ser responsable del restaurant La Broche a l'Hotel Miguel Ángel a Madrid, on va aconseguir dues estrelles Michelin. Actualment s'ocupa de la cuina de l'Hotel Arts a Barcelona i l'any 2008 va obrir el seu propi restaurant a Madrid, Sergi Arola-Gastro, on desenvolupa la seva creativitat i que té dues estrelles Michelin.



    Web del restaurant Sergi Arola-Gastro

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.