• PAISATGES URV LANSCAPES

    IGNACIO ÁLVAREZ MARTÍNEZ, IVÁN MARTÍN CARREÑO, MIQUEL SAMARANCH (COL·LABORADOR) UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI Ref. 9788484240723 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Paisatges URV és una descripció, una magnífica descripció, del patrimoni físic de la URV fins al moment actual, quan una bona part de la Universitat ja està construïda. És, alhora, una anàlisi dels nostres espais, una explicació de per què són com són. La URV és, per origen i per voluntat, una unive...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 25 punts, amb un valor de 1,25 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    25,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-8424-072-3
    • Data d'edició : 28/09/2006
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CAT
    • Autors : IGNACIO ÁLVAREZ MARTÍNEZ, IVÁN MARTÍN CARREÑO, MIQUEL SAMARANCH (COL·LABORADOR)
    • Nº de pàgines : 0
    • Col·lecció : 2
    • Nº de col·lecció : 2
    Paisatges URV és una descripció, una magnífica descripció, del patrimoni físic de la URV fins al moment actual, quan una bona part de la Universitat ja està construïda. És, alhora, una anàlisi dels nostres espais, una explicació de per què són com són.
    La URV és, per origen i per voluntat, una universitat amb una dimensió local significativa. No és una universitat regional amb el sentit de segona divisió. És una universitat internacional per la seva activitat investigadora i docent, però local per la interacció amb la societat que li és pròpia. El concepte de local per a la URV no es limita a una ciutat, sinó a un territori, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Fins ara, de fet, al Camp de Tarragona, tot i que en una segona fase la implantació es farà també a les Terres de l'Ebre.
    Al Camp de Tarragona es partia de la realitat de l'existència de centres universitaris a Tarragona i Reus. Això va determinar que es defugís la possibilitat d'un únic campus interurbà perifèric i s'optés per una ubicació urbana distribuïda, concepte que després s'ha fet evolucionar cap a una distribució concentrada en campus. Uns campus que, al Camp, en seran quatre: Sescelades, Centre de Tarragona, Bellissens i Vila-seca.
    Ens ha semblat que un llibre d'aquestes característiques ajuda a fer conèixer la nostra universitat des d'una perspectiva molt desconeguda per la majoria de ciutadans. És per això que cal fer un agraïment a totes les persones que l'han fet possible, especialment els arquitectes a qui s'ha encarregat el llibre, que han fet una molt bona feina.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.