• AUTOCRÍTICA DEL ARTE

    MORENO GALVÁN, JOSÉ MARÍA BARATARIA, EDICIONES ARTS Ref. 9788495764706 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    ¿Cómo entender el arte de nuestro tiempo? ¿Qué son el arte o la cultura de vanguardia?La oportuna defensa de la necesidad de salir del autarquismo cultural supo combinarla Moreno Galván con la precisión de las características de la tradición local, que definía con estos tres caracteres esenciales: e...
    Ancho: 200 cm Largo: 160 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 22 punts, amb un valor de 1,10 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-95764-70-6
    • Data d'edició : 01/01/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MORENO GALVÁN, JOSÉ MARÍA
    • Traductors : SPA1500002804000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : DOCUMENTOS
    • Nº de col·lecció : 6
    ¿Cómo entender el arte de nuestro tiempo? ¿Qué son el arte o la cultura de vanguardia?

    La oportuna defensa de la necesidad de salir del autarquismo cultural supo combinarla Moreno Galván con la precisión de las características de la tradición local, que definía con estos tres caracteres esenciales: expresividad, que englobaba la corriente realista, entendida en el sentido trágico ?unamuniano? de la existencia que caracteriza al arte español, cuyos representantes plásticos eran, para Moreno Galván, desde el Beato de Liébana hasta los Ribera, Valdés Leal, Nonell y Solana; el extremismo formal y analítico, que expresa la dimensión constructiva del arte español: El Escorial, Zurbarán y Juan Gris; y la apertura al impresionismo, que bascula entre la expresividad y el análisis formal, con Velázquez, Regoyos y Sorolla.

    Francisco Calvo Serraller

    El crítico de arte José María Moreno Galván (La Puebla de Cazalla, 1923 - Madrid, 1981), publicó varios libros: Introducción a la pintura española actual (1960), Autocrítica del arte (1965), Goya (Feltrinelli, 1967) y La última vanguardia (1969), y varias monografías de artistas. Durante los sesenta y setenta se convirtió en colaborador habitual de las revistas Artes, Triunfo y Nuestro Tiempo. Participó activamente en la creación del que hoy es Museo de la Solidaridad Salvador Allende.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.