• DISEÑO DE MODA.MANUAL PARA LOS FUTUROS PROFESIONALES DEL SECTOR

    MANUAL PARA LOS FUTUROS PROFESIONALES DEL SECTOR

    MATHARU, GURMIT OCEANO AMBAR Ref. 9788475567358 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Apuntes: capítulo que describe la historia de la moda y repasa su evolución hasta convertirse en uno de los mayores negocios del mundo. También se analizan las relaciones del diseño de moda con los medios de comunicación y las celebrities, así como cuestiones éticas de mayor calado: el debate acerca...
    Ancho: 17 cm Largo: 22 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : .
    • ISBN : 978-84-7556-735-8
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MATHARU, GURMIT
    • Traductors : FELIS PRÒSPER, AGNÈS
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 252
    • Col·lecció : MODA
    Apuntes: capítulo que describe la historia de la moda y repasa su evolución hasta convertirse en uno de los mayores negocios del mundo. También se analizan las relaciones del diseño de moda con los medios de comunicación y las celebrities, así como cuestiones éticas de mayor calado: el debate acerca de la talla 0, el uso de las pieles naturales o el impacto medioambiental, la explotación de la mano de obra, etc.
    Morfología: sección que describe los distintos mercados de la industria, desde la alta costura hasta la ropa diseñada para el consumo masivo. Detalla las actividades y convocatorias clave del calendario de la moda. Además, desgrana el proceso de diseño en su totalidad, desde los bocetos hasta la prenda acabada.
    Portfolios: selección de diseñadores de gran prestigio internacional, y muestra de algunos de sus trabajos más destacables: Viktor & Rolf, Boudicca, Walter ven Beirendonck, Marc Jacobs, Rick Owens, y muchos más.
    Y además:apartado que incluye un glosario básico, fuentes de consulta (libros, revistas...) y webs de interés con información sobre las ferias textiles y las semanas de moda internacionales

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.