• LECCIONES DE GRAMÁTICA Y ORTOGRAFÍA CASTELLANA

    ESTUDIO INTRODUCTORIO DE RICARDO ESCAVY ZAMORA

    CLEMENCÍN VIÑAS, DIEGO UNIVERSIDAD DE MURCIA Ref. 9788415463276 Altres del mateix autor
    Las lecciones de gramática y ortografía constan de cuatro libros de Gramática y unos "Principios de ortografía".Los tres primeros números se ocupan de tres clases de palabras, "Del nombre", "Del Verbo" y "De la Partícula" que son las tres clases a que "se reducen todas", las palabras. El cuarto tr...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-15463-27-6
    • Data d'edició : 01/11/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CLEMENCÍN VIÑAS, DIEGO
    • Nº de pàgines : 206
    Las lecciones de gramática y ortografía constan de cuatro libros de Gramática y unos "Principios de ortografía".Los tres primeros números se ocupan de tres clases de palabras, "Del nombre", "Del Verbo" y "De la Partícula" que son las tres clases a que "se reducen todas", las palabras. El cuarto trata "De la Sintaxis".Don Diego de Clemencín, no solo fue un polígrafo de reconocido prestigio en su época sino un político consecuente con las ideas liberales.Este libro consta de dos partes. La primera de ellas es el estudio introductorio del profesor Ricardo Escavy Zamora, donde analiza el contexto histórico en el que vivió, 1812 año de la proclamación de la Constitución de Cádiz, su trabajo con los duques de Osuna, su trabajo en Las Academias etc. para continuar con el estudio de esta obra. Por último, analiza las normas ortográficas que Clemencín propone en cartas autógrafas que acompañan a este estudio.La segunda parte es la reproducción digitaliza de la obra original de Clemencín publicada en 1842

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.