• DISEÑO WEB. GUIA DE REFERENCIA

    NIEDERST ROBBINS, JENNIFER ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441520769 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El desarrollo del diseño en la red refleja la evolución que han experimentado Internet y las nuevas tecnologías en estos últimos años. Por ello los creadores de sitios web necesitan actualizarse constantemente para mantener la interactividad de sus páginas a un alto nivel. Diseño Web. Guía de refere...
    Dimensions: 225 x 175 x 48 mm Peso: 1467 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 62 punts, amb un valor de 3,10 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    61,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    El desarrollo del diseño en la red refleja la evolución que han experimentado Internet y las nuevas tecnologías en estos últimos años. Por ello los creadores de sitios web necesitan actualizarse constantemente para mantener la interactividad de sus páginas a un alto nivel.

    Diseño Web. Guía de referencia recoge una visión general de los estándares web y de las ventajas del diseño de sitios, y refleja avances significativos, como enfoques de accesibilidad, soporte para el formato gráfico PNG y hojas de estilos específicas para la impresión, entre otros temas. Con este libro aprenderá a trabajar con herramientas como CSS, JavaScript y DOM, así como el ya conocido pero mejorado XHTML.

    Este libro se centra en temas fundamentales de diseño y de desarrollo web: marcado, producción de imágenes, multimedia, etc. Está dirigido tanto a principiantes como expertos, que aprenderán el estado del arte de las tecnologías de diseño web esenciales y cómo evitar errores y abusos comunes que las prácticas modernas ya han hecho obsoletos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.