• APRENDRE POWERPOINT 2010 AMB 100 EXERCICIS

    MEDIAACTIVE MARCOMBO Ref. 9788426716842 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    En l'àmbit de les presentacions amb diapositives, PowerPoint és, sens dubte, l'aplicació més coneguda i utilitzada. Les raons d'aquesta popularitat són simples i evidents: es tracta d'un programa intuïtiu i de maneig senzill que permet dissenyar elaborades presentacions destinades a entorns tant per...
    Ancho: 200 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 19 punts, amb un valor de 0,95 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    18,60 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-267-1684-2
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MEDIAACTIVE
    • Traductors : 0110005000000
    • Ilustradors : / 00000
    • Nº de pàgines : 216
    • Col·lecció : APRENDRE...AMB 100 EXERCICIS PRÀCTICS
    En l'àmbit de les presentacions amb diapositives, PowerPoint és, sens dubte, l'aplicació més coneguda i utilitzada. Les raons d'aquesta popularitat són simples i evidents: es tracta d'un programa intuïtiu i de maneig senzill que permet dissenyar elaborades presentacions destinades a entorns tant personals com professionals. En els 100 exercicis que componen aquest llibre es tracten les funcions més interessants perquè vostè pugui arribar a manejar PowerPoint amb soltesa i sense problemes. Amb aquest llibre: Treballi amb els arxius des de la nova vista Backstage. Apliqui tot tipus de format al text gràcies a les eines de text comparables a les incloses en un processador de textos. Adjunti a les seves diapositives diferents materials, des d'imatges predissenyades o des d'arxiu fins a so i vídeo, passant per formes lliures i gràfics. Generi impressionants presentacions gràcies als efectes en transicions i a les proves de temporització. Converteixi les seves presentacions en vídeo i altres formats adequats per compartir.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.