• INTELIGENCIA ARTIFICIAL CON APLICACIONES A LA INGENIERÍA

    PONCE CRUZ, PEDRO MARCOMBO Ref. 9788426717061 Altres del mateix autor
    Esta es una obra completa sobre los temas más importantes de la Inteligencia artificial que se emplean en ingeniería; está dirigida a profesores, alumnos y profesionistas de las diversas ramas de la tecnología, que busquen entender y aplicar los conocimientos avanzados de inteligencia artificial en ...
    Dimensions: 230 x 170 x 20 mm Peso: 600 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 25 punts, amb un valor de 1,25 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    24,60 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-267-1706-1
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PONCE CRUZ, PEDRO
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 376
    Esta es una obra completa sobre los temas más importantes de la Inteligencia artificial que se emplean en ingeniería; está dirigida a profesores, alumnos y profesionistas de las diversas ramas de la tecnología, que busquen entender y aplicar los conocimientos avanzados de inteligencia artificial en su área de acción correspondiente de una manera sencilla y amigable.
    Presenta gráficas, ilustraciones y numerosos ejemplos desarrollados en MATLAB ®, que permiten una mejor comprensión de lo expuesto.

    *Aprenda:
    La teoría que sustenta a la lógica difusa, redes neurales, sistemas neuro-difusos, algoritmos genéticos.
    La aplicación de la IA para el desarrollo de sistemas expertos, procesamiento del lenguaje
    natural, reconocimiento de modelos, aprendizaje de las máquinas, incertidumbre y lógica difusa, robótica, automatización y control.

    *Conozca:
    Cómo adecuar la solución de diferentes problemas en problemas de ingeniería.
    Cómo emplear MATLAB® y Simulink®. para elaborar el diseño del sistema de IA.

    *Desarrolle sus habilidades y capacidades para:
    Solucionar problemas de ingeniería mediante el uso de los métodos de la IA.
    Proponer y validar las mejores alternativas de solución.
    En la Web de la editorial encontrará archivos para descargar con todas las aplicaciones desarrolladas en el libro para las herramientas MATLAB® y Simulink®.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.