• NUEVA GENERACION HACKER, LA

    DHANJANI, NITESH/RIOS, BILLY/HARDIN, BRETT ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441527232 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El uso generalizado de las aplicaciones en red, unido al imparable crecimiento de los medios sociales y al empleo de potentes tecnologías en Internet, ha dado lugar a una nueva generación de hackers capaz de hacer tambalear la seguridad de cualquier plataforma con técnicas cada vez más sofisticadas ...
    Ancho: 225 cm Largo: 175 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 26 punts, amb un valor de 1,30 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    25,70 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    El uso generalizado de las aplicaciones en red, unido al imparable crecimiento de los medios sociales y al empleo de potentes tecnologías en Internet, ha dado lugar a una nueva generación de hackers capaz de hacer tambalear la seguridad de cualquier plataforma con técnicas cada vez más sofisticadas y habilidades cada vez más sorprendentes.

    Si le preocupa la seguridad tanto de aplicaciones como de redes de sistemas, este libro le acerca las estrategias de ataque más recientes así como las medidas más efectivas para prevenirlas. En Generación Hacker no sólo encontrará información útil acerca de las deficiencias técnicas que facilitan la actividad hacking, sino que, además, descubrirá los puntos débiles que ofrecen las redes sociales, los sistemas inalámbricos y las infraestructuras en la nube.

    Escrito por profesionales expertos en seguridad de Internet, este manual le ayudará a comprender la motivación y psicología de los hackers que se esconden detrás de los ataques, y a enfrentarse a ellos con la mejor de las armas: la prevención.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.