• NO TIRES DE LA CADENA. SECRETOS CIENTÍFICOS SOBRE LA CACA Y EL PIS

    PLATT, MARY; PLATT, RICHARD BLUME Ref. 9788498016871 Altres del mateix autor
    Tápate la nariz y lee los olorosos secretos de las alcantarillas a través de la historia. Aprende usos ingeniosos de la caca y el pis, desde combustibles y abonos hasta sus aplicaciones en magia, maquillaje y medicina. Llega al fondo de las deposiciones de los dinosaurios y averigua cómo reciclan el...
    Ancho: 230 cm Largo: 260 cm Peso: 466 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    11,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-9801-687-1
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PLATT, MARY; PLATT, RICHARD
    • Ilustradors : KELLY, JOHN
    • Nº de pàgines : 48
    Tápate la nariz y lee los olorosos secretos de las alcantarillas a través de la historia. Aprende usos ingeniosos de la caca y el pis, desde combustibles y abonos hasta sus aplicaciones en magia, maquillaje y medicina. Llega al fondo de las deposiciones de los dinosaurios y averigua cómo reciclan el pis los astronautas. ¡Espera! ¡No tires de la cadena..., todavía! Ha llegado el momento de que mires el pis y la caca con otros ojos. Lo que hoy se va por el retrete era un bien preciado en el pasado. La gente utilizaba los desechos humanos y animales para lavar y preparar tratamientos de belleza, y para fabricar cosas como pólvora, cuero y medicamentos. Hoy, la caca puede seguir ayudándonos a alimentarnos, conseguir un techo y calentar nuestras casas. Descubre cuántas cosas maravillosas puedes conseguir con el pis y la caca.   Únete al Equipo de la Caca en su búsqueda de aplicaciones científicas en el lavabo: descubrirás la importancia de las heces a través de los tiempos. ADVERTENCIA: este libro puede parecer ordinario, pero es fascinante...  

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.