• AVENTURES DE TOM SAWYER, LES

    MOYA, ROSA (ADAPT.)/ OLMOS, ROGER (IL.LUST.) BEASCOA Ref. 9788448829711 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Obra mestra de la literatura, Les aventures de Tom Sawyer relaten l´entremaliada infància d´en Tom al poble de Sant Petersburg. Van ser moltes les aventures que aquest noi astut i noble va viure a la vora del Mississipí en companya del seu amic vagabund Huckleberry Finn, enfrontant-se a la voluntat,...
    Ancho: 242 cm Largo: 345 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 14 punts, amb un valor de 0,70 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    13,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    Obra mestra de la literatura, Les aventures de Tom Sawyer relaten l´entremaliada infància d´en Tom al poble de Sant Petersburg. Van ser moltes les aventures que aquest noi astut i noble va viure a la vora del Mississipí en companya del seu amic vagabund Huckleberry Finn, enfrontant-se a la voluntat, les premises i les regles imposades pels adults i volent portar una vida d´absoluta llibertat. No obstant, hem seleccionat les més entretingudes i memorables a partir d´aquella famosa nit en què en Tom i en Huck s´aproparen al cementiri per enterrar el gat que cura les berruges. Unes aventures que contribueixen a engrandir no només la.novel-la de Mark Twain, sinó les figures d´en Tom i en Huck, que aconsegueixen convertir-se en dos autèntics herois..Aquest ès el nostre homenatge a una obra magnífica, crítica, subtil, amb gran dosis d´humor i d´ironia, que ens va captivar i ens continuarà captivant sempre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.