• PALAU DE LA SAVIESA, EL. EL CONVENT DE PREDICADORS DE VALENC

    EL CONVENT DE PREDICADORS DE VALÈNCIA I LA BIBLIOTECA UNIVERSITÀRIA

    VARIOS AUTORES UNIVERSITAT DE VALENCIA Ref. 9788437061825 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El títol Palau de la Saviesa, evoca de forma eloqüent allò que tenen en comú dos llocs tan significatius en el panorama cultural i en la història de València com la Universitat i el Reial Convent de Predicadors. Tots dos han atresorat al llarg dels segles importants col·leccions artístiques i joies ...
    Ancho: 220 cm Largo: 280 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 25 punts, amb un valor de 1,25 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    25,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-370-6182-5
    • Data d'edició : 01/01/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : Catalán
    • Autors : VARIOS AUTORES
    • Nº de pàgines : 180
    • Col·lecció : CATÀLEGS D'EXPOSICIONS
    El títol Palau de la Saviesa, evoca de forma eloqüent allò que tenen en comú dos llocs tan significatius en el panorama cultural i en la història de València com la Universitat i el Reial Convent de Predicadors. Tots dos han atresorat al llarg dels segles importants col·leccions artístiques i joies bibliogràfiques i dels dos han sorgit destacades figures que van exercir una gran influència des del punt de vista intel·lectual. Però, a més, la història d’aquestes dues institucions tan vinculades a l’estudi i al saber convergeix en alguns personatges que per diverses raons es converteixen en protagonistes d’aquesta història. Destaca entre tots ells la figura del dominic fra Vicent Ferrer, fill del Convent de Predicadors i al qual la tradició atribueix un paper decisiu en la fundació de l’Estudi General.
    Es compleixen 550 anys de la canonització d’aquest sant dominic de transcendència universal, i amb motiu d’aquesta efemèride la Universitat vol donar a conèixer a través d’aquesta exposició, de la qual són comissaris els professors Emilio Callado Estela i Alfonso Esponera Cerdán (O.P.), una selecció dels seus fons bibliogràfics relacionats amb l’orde dominic i amb el Convent de Predicadors de València, un establiment estretament unit des de la seua erecció en 1239 a la història dels valencians i un focus de vida espiritual, intel·lectual i artística, del qual van eixir importants figures d’aquesta universitat.
    Tant aquesta exposició com aquest catàleg suposen un acostament a la història d’un orde religiós molt vinculat al saber, i per aquesta raó a la Universitat, i que va tenir un gran protagonisme en la història de València des de la seua fundació.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.